top of page
Zelfbouw Kees , de Boze Wolf 
Voor Kees ( uit 1958) heb ik een Panhead gebouwd conform de oude stijl, maar met de rij-eigenschappen van een nieuwe motorfiets. Het frame is een Mid-USA hardtail en heb ik mat zwart laten poederen. Ook is de springer voorvork van Mid-USA en de olietank. De versnellingsbak is een Zodiac 5-speed waarvan alle chromen deksels mat zijn gestraald. De secundaire aandrijving is een riem aandrijving origineel Harley-Davidson. De wielen zijn ook origineel Harley-Davidson, en zwart gepoederd. Achter een 16" wiel en voor een 19". De spaken zijn extra dikke spaken en zijn van rvs. Het rubber is van Avon. 
Het motorblok is een S&S Panhead en meet 93 c.i. ofwel 1524 cc. Het motorblok is van binnen als een Evolution en gaat echt niet zomaar stuk meer. Het blok levert gemiddeld ruim 80 pk aan het achterwiel en doet niet onder voor de modernste Harley qua koppel en vermogen. Uiteraard is het gewicht laag van deze fiets en is hard rijden een koud kunstje. Het S&S blok ademt door een Super E en de vonken komen uit een computergestuurde ontsteking met een inrij procedure. 
De remmen zijn van GMA, voor een 4 zuigerrem en achter een 2 zuigerrem. De remleiding is van Goodrigde en hebben een carbon cover. De uitlaatdempers zijn van Zodiac en de bochten hebben we zelf gemaakt. De forward controls zijn van een Softail en zwart gepoederd. De tnaks zijn 3,5 gakkon en zijn origineel HD. Het achterspatbord is een flat fender van Zodiac en het voorspatbord is een oude van een superglide, verlast door ons.
Het primair is een 2" open belt drive van Ultima en heb ik gestraald. De kap heb ik zelf gefreesd. De tanks zijn ook origineel hd en zijn 3,5 gallons. Het cat eye dash heeft een nieuw type electronische teller.  
Het spuitwerk is gedaan door MW-Designs Erg goed gedaan mag ik zeggen. Cartoon style tekening met een mooie Metall Flake paintjob. Het dashboard panel is geknipt van 1,5 mm alu en later door Karen bekleed met bewerkt leer. Het Roland Sands zadel is ook heel fraai geworden. Deze boze wolf vangt zijn prooien wel!!!!! Ook de complimenten voor Karen.   
bottom of page