Welkom! Hier inloggen. Nieuwe klant? Hier registreren
Winkel

LASEUR MOTOREN
Est. 1992
Markerkant 11-15
1316 AE ALMERE
Nederland
(Plattegrond)

Tel: 036-5346244
Email: info@laseur.nl

Openingstijden
Di-VR: 10:00-18:00
ZA: 9:00-17:00

Dealer van
Nieuwsbrief
Klik hier om u in te schrijven op onze nieuwsbrief

Rob's S&S 93 c.i. S&S Early Hardtail Shovelhead.

 

 

Het motorblok is een S&S Early Shovelhead. Dit retro motorblok meet 93 c.i. en is goed voor dik 85 pk op het achterwiel. Het onderblok is Generator style maar werkt wel met een nieuwere type alternator laadsysteem. Ook is het carter voorzien van bevestigingspunten voor een nieuw type primair. Het uitlaatsysteem heeft mijn vader gelast van allerlei restanten en heeft een Supertrapp einddemper.

 

 

Het primair is een 2" open belt drive van ultima en werkt met electrische starter. De buiten cover heb ik zelf gemaakt. De versnellingsbak is een 6 in 4 van Baker en schakelt alles omhoog, dus naar de vrij zoeken is er niet meer bij !!!

De Bakerbak heeft ook een kick-start.

 

 

Het frame is een hardtail, en gebouwd door Lando, met een enkele pijp voor in een radius. Ook is het frame een cm of 10 langer dan normaal. De voorvork is een Springer van Mid-usa, en is bijzonder scherp van prijs. De remmen zijn door ons zelf pasgemaakt met eigengemaakte brackets. De fiets is RDW gekeurd door Laseur.  

 

 

De tank is van aluminium en geschuurd. Se spatborden zijn net als het frame zwart gespoten. De wielen zijn origineel Harley met RVS spaken en zwart gepoederde naven en velgen. Achter is een 18" velg genomen, voor een 21"  

 

 

 Voor de RDW keuring is een dicht primair gemonteerd, i.v.m. het geluid van de open koppeling.

 

 

Baker 6-speed met kick-start.

 

 

Basic beats it all, 85 pk Shovel power, 260 Kg. Daaaaag Street Bob..... 

 

Sluiten