Welkom! Hier inloggen. Nieuwe klant? Hier registreren
Winkel

LASEUR MOTOREN
Est. 1992
Markerkant 11-15
1316 AE ALMERE
Nederland
(Plattegrond)

Tel: 036-5346244
Email: info@laseur.nl

Openingstijden
Di-VR: 10:00-18:00
ZA: 9:00-17:00

Dealer van
Nieuwsbrief
Klik hier om u in te schrijven op onze nieuwsbrief

Federico's Twin Cam hardtail

 

 

 

 

 

Nieuwe techniek met een klassieke retro look! Of anders gezegd de nieuwste Twin Cam B (balance-assen) motorblok compleet met bak en primair in een hardtail frame. Het frame is gemaakt door VG en heeft een balhoofdshoek van 36 graden en 3 graden in de balhoofdsplaten voor perfecte stuureigenschappen en een mooie "streched" look! Framepijpen zijn 38 mm dik en het frame is ontworpen door eigenaar Frederico. De motorfiets is eerst technisch gebouwd door laseur motoren , RDW gekeurd, en daarna door Frederico zelf met soms wat hulp afgebouwd.

 

 

Achter een 15" acron velg met een Metzeler 200 achterband, orig. H.D. Twin Cam achternaaf en schijven en achterrem. Origineel Harley 1 1/8" Belt drive en een flat fender achter met homemade steunen. De bedrading is wegewerkt in een stalen bakje achter de aluminium Zodiac olietank. Voorvork origineel Harley Twin Cam compleet met rem en schijf, gepolijst. Het originele voorwiel is omgespaakt met RVS spaken en een 21" aluminium Acron voorvelg. Balhoofdplaaten van S.J.P. onder een hoek van 3 graden, vlakgefreesd en gepolijst. Digitale snelheidsmeter van Zodiac tussen S.J.P. risers, Zodiac stuur met Jay Brake hendels. Geen knopjes op stuur!

 

 

Uitlaatbochten H.D. met Zodiac "Trumpet" dempers. Twin Cam Forward control en Goodrigde remleidingen. Sportster benzinetank, verlast en voorzien van een verzonken tankdop. Homemade kentekenplaat met cateye achterlicht. Zadelplaat gemaakt door laseur en voorzien van leer door Ronald van Vliet zijn vrouw. Nice bike!

 

 

 

 

Sluiten