Welkom! Hier inloggen. Nieuwe klant? Hier registreren
Winkel

LASEUR MOTOREN
Est. 1992
Markerkant 11-15
1316 AE ALMERE
Nederland
(Plattegrond)

Tel: 036-5346244
Email: info@laseur.nl

Openingstijden
Di-VR: 10:00-18:00
ZA: 10:00-17:00

Dealer van
Nieuwsbrief
Klik hier om u in te schrijven op onze nieuwsbrief

Algemene informatie Laseur Motoren
De webwinkel is altijd open. Laseur's Webshop is voor iedereen 7 dagen per week 24 uur lang bereikbaar. Klant of geen klant, je kunt via de site altijd kijken en informatie verzamelen. Registreer je je  dan kun je ook bestellen en direkt online informatie krijgen over:
- Bestelde artikelen die naar je onderweg zijn.
- De bestel geschiedenis
 
Vragen omtrent je bestelling
Besteling controleren kan via
Mijn Webshop op de website of anders via e-mail aan info@laseur.nl

Wij mailen je 
Indien wij vragen hebben omtrent je bestelling nemen wij via de e-mail contact met je op.

Betaalinformatie
Je kan betalen met  de volgende creditcards: Mastercard en Visa. Indien je beschikt over Rababank Internetbankieren, kunt je ook een directe betaling doen. Het afhandelen van de betaling gebeurt via de Rabobank Internet Kassa, wat  een veilige betaling garandeerd. Nadat je betaling is geaccepteerd, ontvang je zowel van de Rabobank als van laseur Motoren een bevestigings mail. Na de betaling krijgt je de faktuur te zien. Deze is altijd oproepbaar via je persoonlijke bestelgeschiedenis. Tevens is het mogelijk deze faktuur af te drukken.

Snel de bestelling bij je thuis 
De bestelde artikelen bezorgen wij zo spoedig mogelijk bij je thuis. Indien de artikelen voorradig zijn bij de leverancier, kun je rekening houden met een levertermijn van 3 tot 7 werkdagen. Indien het artikel niet voorradig is, kun je dat terugzien op onze website via je persoonlijke bestelgeschiedenis. 

Retourneren 
Artikelen worden niet geretouneerd.  

Garantie 
Garantie wordt alleen verstrekt aan de oorspronkelijke koper. Garantie wordt alleen gegeven als het onderdeel goed geinstaleerd is door een proffesioneel iemand. Ook moet het onderdeel goed onderhouden zijn.
Electrische onderdelen hebben een garantieperiode van 30 dagen, andere onderdelen 6 maanden. Kapotte onderdelen worden of gerepareerd of vervangen door een nieuw onderdeel. Als het kapotte onderdeel niet meer leverbaar is dan wordt het aanschafbedrag geretourneerd.
Bij modificatie van onderdelen vervalt elke vorm van garantie, alsmede bij verkeerde montage, overbelasting, of verkeerd aansluiten.
Voor alle artikelen is de is je faktuur tevens het garantiebewijs. Is een artikel dat bij Laseur Motoren is gekocht kapot? Neem dan contact op met op telefoonnummer 036-5346244.

Sluiten