Welkom! Hier inloggen. Nieuwe klant? Hier registreren
Winkel

LASEUR MOTOREN
Est. 1992
Markerkant 11-15
1316 AE ALMERE
Nederland
(Plattegrond)

Tel: 036-5346244
Email: info@laseur.nl

Openingstijden
Di-VR: 10:00-18:00
ZA: 10:00-17:00

Dealer van
Nieuwsbrief
Klik hier om u in te schrijven op onze nieuwsbrief

Standaard voorwaarden.

Algemeen  Voorwaarden Laseur Motoren
Door je bestelling geef je te kennen dat je met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Laseur Motoren heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Voor gevolgen van tekstfouten kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. 

Aanvragen voorwaarden 
Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Laseur Motoren gebruikt worden. Alle rechten voorbehouden aan
Laseur Motoren
Markerkant 11-15
1316 AE Almere,
Nederland,
Telefoon: 036-5346244
Fax: 036-5338061

Bezorgkosten 
Voor het verzendklaar maken, transporteren en bezorgen betaal je slechts een geringe bijdrage van 8,00. Dit bedrag wordt automatisch toegevoegd aan je bestelling.

Altijd bericht 
Alle goederen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is. In dat geval kun je dit via de website  zien en houdt Laseur Motoren je bestelling aan. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is, krijgt je ook bericht en komt je bestelling te vervallen. In geval van een nalevering kun je de levering schriftelijk annuleren. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid. 
Je privacy gewaarborgd 
Je persoonsgegevens zijn opgenomen in het klantenbestand van Laseur Motoren, zodat wij je kunnen informeren over interessante aanbiedingen indien je dit hebt aangegeven. Verder gebruiken wij je persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst en risicobeheer. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die je persoonlijke levenssfeer aantasten. Je hebt recht op inzage in je eigen gegevens en verandering van deze gegevens. Vragen om inzage in je persoonsgegevens of klachten over privacy kun je richten aan Laseur Motoren, Markerkant 11-15, 1316 AE Almere, Nederland, Telefoon: 036-5346244, Fax: 036-5338061
 
Adreswijziging 
Klanten zijn verplicht Laseur Motoren van iedere adreswijziging op de hoogte te stellen. Zolang Laseur Motoren geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt je geacht woonachtig te zijn op het laatst bij Laseur Motoren bekende adres en ben je zelf aansprakelijk voor de  bestelde artikelen die op het oude adres zijn afgeleverd. Door het plaatsen van een bestelling machtig je Laseur Motoren om, indien nodig, uw gegevens op te vragen bij de gemeentelijke bevolkingsadministratie of andere instanties.

Zetfouten
Voor de gevolgen van zet-, typ- en/of programmeer- of programmafouten in de webshop of in andere publicitaire mailings kan Laseur Motoren geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Sluiten